24. Duben 2024     dnes má svátek: Jiří

METYLOVICE
oficiální stránky obce

o roce a půl si mohou příznivci dobré zábavy znovu zajít do divadla. Tentokrát nemusí jet do Ostravy čí Českého Těšína, ale stačí zajít do metylovské Sokolovny. Ochotnický divadelní spolek Sokol na prknech při TJ Sokol Metylovice se tam představí se známou hrou Dokonalá svatba.
V kinosále Sokolovny se odehrají v říjnu celkem 4 představení.
Teď ke hře samotné. Jedná se o veleúspěšnou britskou situační komedií Robina Howdena „Dokonalá svatba“Jde o třeskutou inscenaci, která je postavená především na brilantním textu a kvalitním hereckém obsazení.
Jen krátce, abyste věděli, o co asi půjde. Bill má dnes svůj velký svatební den a připravoval se na něj skutečně důkladně. Ze včerejší rozlučky se svobodou si toho totiž moc nepamatuje. Nemá nejmenší tušení, jak je možné, že se probudil ve svém novomanželském apartmá ještě před svatbou, a navíc s úplně cizí ženou. Zatímco za dveřmi se už nevěsta souká do svatebních šatů, ženich Bill, krásná neznámá, oddaný, avšak nepříliš bystrý svědek Tom a „spolupracující“ pokojská, rozjíždějí hru nečekaných záměn a výmluv a v šíleném tempu mění dokonalou svatbu v dokonalé peklo. Co vše se může během svatebního šílení přihodit, se dozvíte právě na metylovském jevišti.
Premiéra Dokonalé svatby bude v pátek 15. října. Repríza by měla následovat v sobotu 16. října. Další představení budou o týden později. Opět v pátek a sobotu 22. a 23. října. Začátky vždy v 19 hodin.
Vstupné bude 150 korun, pouze v předprodeji na Obecním úřadě v Metylovicích u paní Růženy Vrbové, tel. 558 686 129 nebo 737 345 110.
Diváci představení musí respektovat aktuální proti covidová opatření. (mít sebou respirátor, potvrzení o očkování či platný anticovidový test)
Více na www.sokolmetylovice.cz nebo na www.facebook.com/sokolnaprknech
Akce je konána za finanční podpory MAS Frýdlantsko-Beskydy a Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy

Výraznou pomoc poskytl Sokol Metylovice, Obec Metylovice a firma Metalcut Metylovice. Rekvizity (stylový nábytek, kovovou postel a starožitné telefony) bezplatně zapůjčilo Těšínské divadlo.

Těmto všem, Divadelní spolek Sokol na prknech srdečně děkuje.

Přijďte se podívat, rozhodně nebudete zklamání.

                                                                                                           Milan Hajdušek



plakt rov 2 metylovice


orez MAS FB ZAKLADNIVARIANTA             Logo mikroregion