27. Červenec 2024     dnes má svátek: Věroslav

METYLOVICE
oficiální stránky obce

24.07. 2024

Obecní úřad nabízí občanům kompost. Objednávky na obecním úřadě telefonicky nebo osobně. Cena je 300,- Kč za dopravu.

Obecní úřad oznamuje občanům, že probíhá oprava silnice od Vrchoviny po mostní křižovatku ve Frýdlantě. Úplná uzavírka je plánovaná od 26. července do 15. srpna 2024. Obyvatelé obce, kteří v oblasti opravy bydlí (i chataři) a firmy, které zde mají provozovnu a jsou nuceni v době plné uzavírky využívat svá vozidla, mohou požádat o vydání povolení průjezdu na Obecním úřadě v Metylovicích. V případě, že nebydlíte v oblasti opravy, je nutno využívat objízdnou trasu směrem na Palkovice, Frýdek-Místek a Frýdlant n.Ostravicí. Bližší informace k opravě získáte na webových stránkách obce, na obecních vývěskách a na obecním úřadě. Žádáme občany o maximální pochopení a shovívavost. Po dobu úplné uzavírky platí výlukový jízdní řád.

Upozorňujeme občany, že v části obce od rodinného domku číslo 32 po dolní konec, včetně všech ulic, nepůjde 2. srpna 2024 elektřina. Přerušení dodávky bude v době od 7.30 do 16.00 hod. Toto oznámení se netýká ulice k dolnímu kravínu.

Další koncert Bluegrass Theatre Metylovice se uskuteční v neděli 28. července 2024 od 16.00 hod. v areálu za základní školou. V programu vystoupí Robert Křešťan a Druhá tráva a skupina ToPinQi. Vstupné je 350,- Kč. Předprodej vstupenek na: e-listky.bluegrasshteatre.cz. Zvou Ptačoroko a Tenislový klub Karlický. Připomínáme, že Fan klub Bleugrass Theatre stále funguje, je jen pro občany obce Metylovice. Pro členy klubu je sleva až 50 % , pro členy důchodce až 75%.

Studénka drůbež bude v sobotu 27. června 2024, v době od 10.00 do 10.15 hod., u obecního úřadu prodávat kuřice různých barev, kačeny, husokačeny, krmné směsi a vitamíny.

Koberce Trend Frýdek-Místek připravili slevovou akci na kusové koberce a na vybrané metrážové podlahoviny, s platností jen do konce července. Přijeďte si vybrat zboží se slevou na prodejnu ve Frýdku-Místku, ulice Ostravská 152 a využijte naší výprodejové akce dle našeho letáku až -60%.