27. Červenec 2024     dnes má svátek: Věroslav

METYLOVICE
oficiální stránky obce

03.07. 2024

Obecní úřad oznamuje, že v sobotu 6. července bude sběrný dvůr uzavřen.

Další setkání členů klubu seniorů se uskuteční ve čtvrtek 4. července 2024 ve venkovní učebně u základní školy a budou se opékat párky. Přijďte s dobrou náladou, vše potřebné zařídí organizační tým.

Obec Metylovice a Království Lašské zvou v pátek 5. července na Cyrilometodějskou pouť, která se již tradičně uskuteční na Čupku. Slavnost zahájí ve 14.00 hod. Lašský král, ve 14.10 hod. bude bohoslužba slova ke cti patronů Cyrila a Metoděje a od 14.30 hod. vystoupí folk-country band Sousedé z Hodoňovic a Odualajne band. Občerstvení je zajištěno.

Sbor dobrovolných hasičů v Metylovicích Vás zve na 58. ročník pohárové soutěže hasičských družstev, která se uskuteční v sobotu 6. července 2024 od 13 hodin na fotbalovém hřišti v Metylovicích. Přijďte podpořit naše závodníky a podívat se na výkony nejlepších družstev Moravskoslezského kraje. Srdečně zvou hasiči z Metylovic.

MUDr. Kajnarová oznamuje, že má od 3. do 12. července 2024 dovolenou a nebude ordinovat. Zásput je zajištěn v ordinaci MUDr. Kabuta ve Frýdlantě n. O. v jeho ordinačních hodinách.

Ptačoroko a Tenisový klub Metylovice zvou na další koncert Bluegrass Theatre Metylovice v neděli 7. července od 16.00 hod. do areálu za základní školou. V programu vystoupí BG Cwrkot, Noční vlak (SK), First Edition, Mr. Martin & Gibson. Vstupné 250,- Kč, předprodej na: elistky.bluegrasstheatre.cz

Studénka drůbež bude v sobotu 6. července, v době od 10.00 do 10.15 hod., u OÚ prodávat chovné kohouty, kuřice různých barev, kačeny, husokačeny, krmné směsi a vitamíny.