08. Květen 2024     dnes má svátek: Den osvobození od fašismu (1945)

METYLOVICE
oficiální stránky obce

01. 11. 2023

Vážení spoluobčané, Krajský úřad Moravskoslezského kraje, Vás zve na veřejnou prezentaci návrhu "Modernizace areálu Odborného léčebného ústavu Metylovice" v kinosále místní Sokolovny, v neděli 5. listopadu ve 14.30 hod.

Spolek rodičů Metylovice zve v pátek 3. listopadu od 16.00 hod. na Halloween do areálu za základní školou. Se svojí show vystoupí Akáda a meče blesky. Na děti čeká strašidelná stezka. Vezměte proto s sebou svítidla a baterky.

Sbor dobrovolných hasičů a obecní úřad Metylovice Vás srdečně zvou na Metylovský krmáš v sobotu 4. listopadu. Od 14.00 hod u sokolovny můžete posedět s harmonikářem, zakoupit výrobky ze zabíjačky, koláče, zákusky, pivo, svařák. Buodu připraveny hry pro děti. Od 19.30 hod. začne v sokolovně krmášová zábava se kupinou Meteor. Bude připravena netradiční tombola a vstupenky budou slosovatelné.

Studénka drůbež bude v sobotu 4. listopadu, v době od 10.00 do 10.15 hod., před OÚ prodávat kuřice různých barev, chovné kohouty, brambory na uskladnění červené a žluté, cibuli, česnek sadbový i konzumní, zelí krouhané, zelí hlávkové, řepu, krmné směsi a vitamíny.

Sportovní klub Metylovice, oddíl kopané, zve na poslední podzimní utkání. V neděli 5. listopadu hrají muži od 14.00 hod. v Písku. Autobus na toto utkání odjíždí ve 12.00 hod.