08. Květen 2024     dnes má svátek: Den osvobození od fašismu (1945)

METYLOVICE
oficiální stránky obce

23. 10. 2023

V úterý 24. října, od 17.00 hod., se na obecním úřadě koná zasedání zastupitelstva obce.

Další pravidelný odvoz popelnic bude ve středu 25. října.

Divadelní spolek SOKOL NA PRKNECH Vás tímto zve na nové divadelní představení s názvem PLÁN v pátek 27. října a v sobotu 28. října se začátkem v 19.00 hod. Předprodej vstupenekje na webové stránce sokolnaprknech.cz Vstupenky je taktéž možné zakoupit na Obecním úřadě. Přijďte se odreagovat, pobavit a třeba si i zatleskat. Vstupenky rychle ubývají, neváhejte a přijďte si zakoupit.

Spolek rodičů Metylovice zve v pátek 3. listopadu od 16.00 hod. na Halloween do areálu za základní školou. Se svojí show vystoupí Akáda a meče blesky. Na děti čeká strašidelná stezka. Vezměte proto s sebou svítidla a baterky.

Sbor dobrovolných hasičů a obecní úřad Metylovice Vás srdečně zvou na Metylovský krmáš v sobotu 4. listopadu. Od 14.00 hod u sokolovny můžete posedět s harmonikářem, zakoupit výrobky ze zabíjačky, koláče, zákusky, pivo, svařák. Buodu připraveny hry pro děti. Od 19.30 hod. začne v sokolovně krmášová zábava se kupinou Meteor. Bude připravena netradiční tombola a vstupenky budou slosovatelné.

Sportovní klub Metylovice, oddíl kopané, zve na tato fotbalová utkání: v neděli 29. října hrají dorostenci od 11.00 hod. v Nýdku. Muži hrají rovněž v neděli a to od 14.30 hod., kdy na domácím hřišti přivítají soupeře z Pržna.