08. Květen 2024     dnes má svátek: Den osvobození od fašismu (1945)

METYLOVICE
oficiální stránky obce

21. 08. 2023

Další zasedání zastupitelstva obce Metylovice se koná v úterý 22. srpna v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ.

Ptačoroko, Tenisový klub Karlický a kulturní komise OÚ, zvou na letní kino v pátek 25. srpna, po setmění. V areálu za školou bude promítán film ELVIS. Film je promítán v rámci fan klubu za 50,- Kč. Neváhejte se do fan klubu registrovat, získáte tím zvýhodněné vstupné na všechny koncerty Bluegrass.

Občerstvení Na Čupku zve všechny,kdo má rád cimbálovou muziku a střevíce má již dlouho zaprášené od posledního tance. Pořádáme letní ples na Čupku v pátek 25. srpna od 18.00 hod. K tanci bude hrát cimbálová muzika Grunt a v pozdějších hodinách i DJ. Zázemí bude v podobě velkého stanu a tanečního parketu. K občerstvení budou připraveny speciály piv a další lahůdky, nebude chybět tombola o super ceny. Kapacita je omezena. Pro koupi lístků využijte QR kód z plakátu nebo z FB příspěvku Na Čupku. Lístek stojí 200,- Kč a je možno jej zakoupit i na obecním úřadě u p. Nytrové. Taky lze využít hromadný odvoz nahoru od sokolovny.

Sportovní klub Metylovice, oddíl kopané, zve své příznivce na další utkání ve středu 23. srpna hrají muži od 17.00 hod. v Chlebovicích. Doprava na tento zápas je vlastní.